100% aandacht schenken?


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Alle nieuws bekijken


EPIC film lancering bij ...NOOZ

Lancering EPIC animatiefilm bij ...nooz

Voor de lancering van de 3D animatiefilm EPIC in Vlaanderen kiest 20th Century Fox voor Nooz.

Axel Daeseleire, Linde Merckpoel, Bartel Van Riet, Sean Dhondt… het zijn maar enkele bekende namen die hun stem leenden aan een personage uit de nieuwe animatiefilm EPIC. In de bossen van Nooz werd de Vlaamse stemmencast voorgesteld aan de pers. Heel toepasselijk, want de film speelt zich af in een bos.


EPIC vertelt het verhaal van de strijd tussen de goede krachten, die het bos in leven houden, en de kwade krachten, die het bos willen vernietigen. Wanneer een tienermeisje onverwacht in deze verborgen wereld terecht komt, moet ze samen met haar ongewone nieuwe vrienden alles op het spel zetten om beide werelden te redden.

20th Century Fox : "Nooz was dé perfecte locatie voor een unieke, groene persdag. Door de bosrijke omgeving waan je je helemaal in de wereld van EPIC. Iedereen was heel relaxed en alles was tot in de puntjes verzorgd!"

EPIC speelt vanaf 5 juni in de bioscoop.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=N1rP5MUF1XI

www.nooz.be

 

 

...NOOZ - een ongekend relaxatieconcept in Europa

Relaxoase NOOZ staat bekend om zijn originele  verwenaanbod. Nergens anders beleef je immers het pure bosgevoel zo intens, terwijl  je geniet van een synchrone duomassage, een verrassende warmwaterervaring, een  bijzondere sauna of een overnachting vol luxe en hightech. Je zintuigen worden  daarbij extra geprikkeld door kleuren, klanken en geuren.

En dat in alle  privacy, helemaal ongestoord en met oneindig veel tijd en ruimte.

Geen wonder  dat NOOZ al heel wat awards heeft gekregen en wordt aanbevolen in de geschreven pers (Elle, Goed Gevoel, Feeling, enz..) en op  tv (vrt, vier, VTM). Ook van beroepsverenigingen (Unizo) en vakbladen krijgt NOOZ  geregeld awards.

Ook Kim Clijsters erkent Nooz als beste ooit meegemaakt. Kim Clijsters: "We waren meteen verkocht. Je beleeft hier alles midden in de natuur zonder dat iemand je stoort."

Binnenkort brengt ELLE haar boek uit  'Beste hotels in de wereld'.  We vermelden fier dat ook hier ...NOOZ werd verkozen.

www.relaxidee.be

Nieuw is ook de ongekende ForestLodge met maar liefst 5000m2 eigen privé bos !

Alle info op www.luxewellnessovernachting.be

 

Meer weten?

Contacteer ons op wim.vanacker@nooz.be of op tel.  014/50 20 53
Volg Nooz op Facebook

NOOZ Forest Lodge - Nachtegalendreef 40 - 2280 Grobbendonk

 

 




gastenboek

fotoboek

persboek

is nooz voor mij?
stuur mij de noozletter
contacteer ons
Tel. 014 50 20 53 - info@skynooz.be
Volg ons
Delen via

VTM Nieuws

erkent Nooz!



© 2024 SkyNooz - Created by TOP