100% aandacht schenken?


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Ongestoord relaxen in je eigen SkyHamam

Exclusieve privé-hamam vol zinnenprikkelende extra’s van klank, geur en uitzicht

    

 • Rustig en met een zee van tijd bijpraten in een design stoombad?
 • Terwijl je met verfijnde geuren, klanken en kleuren wordt omringd?
 • Alleen met wie jij wil, dus zonder vreemde mensen om je heen?
 • Op een toplocatie met een uitzonderlijk panorama over het MAS, de haven en het Eilandje in Antwerpen?
 • Onbeperkt en in alle privacy genieten in een prachtige designsuite?

De hamam van de 21ste eeuw
SkyNooz heeft van de eeuwenoude hamamtraditie een heel eigen quality time-ervaring gemaakt, die al je zintuigen zacht verwent. Een cocon van design met een subtiel spel van donkere tinten, goudaccenten en stralend wit, dat je personaliseert met een kleursfeer naar keuze. In dit casual chic decor geniet je van warme stoom en een aangename geurboost met essentiële oliën. Ook de soundtrack kies je helemaal zelf - op de high end-installatie klinkt je je favoriete muziek nog zoveel mooier. En alsof dat niet volstaat, heb je hier ook een fenomenaal uitzicht over de Antwerpse skyline. Een originele hamamervaring made by Nooz.
Een rustgevende omgeving, waar je elkaar 100% aandacht geeft.

Hoe reserveren?
Deze originele hamam-beleving combineer je met andere ervaringen. Hiervoor vertrek je van één van onze verwenpakketten. Enkele bijzondere ideeën:
 • Wil je 's avonds zonder tijdslimiet genieten van je SkyHamam? Precies zolang jij dat wil? Een ongekende en exclusieve overnachting beleven in de Royal SkySuite met - behalve je SkyHamam - ook een DuoJacuzzi, privé-cinema, kleursferen op maat, je eigen DuoMassage lounge en privé-ontbijt mét een uitzicht van maar liefst 270° wanneer jij wakker wordt?
 • ’s Morgens zalig wakker worden en je dag starten met een ongekende frisse en zachte huid? Combineer ’s morgens je SkyHamam-beleving met ons Body Wash Ritual
 • Een ongekende synchrone massagebeleving in dezelfde SkySuite als perfecte aanvulling? Combineer dit met DuoMassage Lounge (Summum) ‘made by Nooz’.
 • Zin in nog meer wellness? Combineer de SkyHamam-ervaring met de ongekende SkyLounge, SkyBath en SkySauna-beleving.
 • Zin in een privébrunch, -lunch of -diner? In je eigen SkyLounge of SkySuite met subliem uitzicht over Antwerpen geniet je van een Private Brunch, Private Lunch of bijzonder Private Dinner.

       Het fantastische panorama met het nieuwe Havenhuis, de jachthavens of het baksteenrode MAS in Antwerpen zorgt voor een instant gevoel van vakantie.       gastenboek

       fotoboek

       persboek

       is nooz voor mij?
       stuur mij de noozletter
       contacteer ons
       Tel. 014 50 20 53 - info@skynooz.be
       Volg ons
       Delen via

       VTM Nieuws

       erkent Nooz!       © 2024 SkyNooz - Created by TOP