100% aandacht schenken?


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Pure ontspanning in de luxueuze SkyLounge

Private moments met al wie je dierbaar is

        

 •  
 • Loungeplek met adembenemend uitzicht over de skyline van Antwerpen?
 • Ongestoord bijpraten, genieten en relaxen zonder tijdslimiet? In de SkyCube, een rond loungebed of de unieke NoozChair? 
 • Zien, voelen en proeven zoals jij dat wil?
 • Een exclusieve penthouse vol design, persoonlijke kleursferen en het summum van beeld en klank?
 • Een privé bioscoop om nooit te vergeten?
 • Overnachten in een unieke oase van luxe in een exclusief rond designbed?
 • Privé sauna met automatische opgietsessies, topklankinstallatie en adembenemend zicht ?
 
Summum van privacy
Als u op zoek bent naar een plek om volledig tot rust te komen en te genieten van de ultieme luxe en privacy, dan is de SkyLounge op de 21ste verdieping de perfecte keuze voor u. Met een oppervlakte van maar liefst 80m² biedt deze ruimte u alle ruimte en comfort om u terug te trekken van de buitenwereld en volledig te ontspannen en je zintuigen op een totaal ander emanier te prikkelen.

Of u nu gezellig wilt dineren, rustig wilt bijpraten, wilt loungen op het terras, wilt ontspannen in de privé sauna met adembenemend uitzicht, of wilt genieten van uw favoriete film in de verbluffende privé-bioscoop, alles wordt onopvallend voor u geregeld achter de schermen. Hier heeft u alle aandacht voor elkaar, zonder dat er vreemde mensen of druk personeel om u heen zijn.

De SkyLounge biedt u de ultieme combinatie van luxe, comfort en privacy, waardoor u volledig kunt ontspannen en genieten van uw verblijf. Het is de perfecte plek om even helemaal weg te zijn van de dagelijkse stress en verplichtingen en uzelf onder te dompelen in een wereld van rust en ontspanning.
Laat u verwennen met de beste service en faciliteiten die u zich maar kunt wensen.
U zult er zeker geen spijt van krijgen.
 
 
Subliem kader: hoogste lounge van Antwerpen
De SkyLounge omarmt je een perfecte mix van verfijnde luxe en kosmopolitisch design. Hier vindt u een speciaal ontworpen tafel, uitnodigende zithoeken, een haardvuur en een adembenemend uitzicht dat u niet snel zult vergeten. U bevindt zich immers in de hoogste wolkenkrabber van Antwerpen, waar u moeiteloos boven de stadsdrukte uitstijgt en uzelf even op vakantie kunt wanen. U voelt zich hier letterlijk on top of the world, terwijl u beneden de jachthaven, de Scheldebocht, de cruiseterminals, het MAS en het Havenhuis kunt bewonderen.

's Avonds gaat de magie gewoon door, want het uitzicht vanuit de Sky by Night Lounge betovert met de 1001 feeërieke lichtjes van de haven. Dit is de perfecte plek om te genieten van een drankje en een goed gesprek terwijl u zich laat betoveren door het adembenemende uitzicht.

SkyNooz is de ideale plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en uzelf onder te dompelen in een wereld van rust, luxe en schoonheid. Ontdek zelf waarom deze plek zo uniek is in Antwerpen en ver daarbuiten. U zult er zeker geen spijt van krijgen.
 

Creëer je eigen sfeer
Helemaal uniek: je kan de SkyLounge je persoonlijke accent meegeven. Vloer, plafond en muren laat je met één simpele knop baden in de kleursfeer die jij wil.

En op de sublieme surround klankinstallatie (acht luidsprekers!) hoor je je favoriete muziek indrukwekkender dan ooit. Zo maak je van de SkyLounge een plek waar je eindeloos wil blijven om heel veel intense momenten te delen

Zonder tijdsdruk, zonder pottenkijkers.
Een gepersonaliseerd cadeau én het summum van verwennerij om je Nooz-beleving onvergetelijk te maken.


.De mooiste overnachting van je leven
Om je penthouse-ervaring helemaal af te maken, kan je zelfs blijven slapen in dit adembenemende decor.  Als je dat wil, kan je zelfs de volledige SkyNooz penthouse - SkyLounge én SkySuite samen - afhuren voor 2 tot 8 personen die je dierbaar zijn. Wil je 22 uur lang ongestoord noozen? Of maak je er 46 uur van?

Je geniet onbeperkt van alle zachte zintuiglijke prikkels die de SkyLounge je biedt. Zonder stoorfactor, zonder dat je op klok moet kijken. Je zet je avond in op een prachtig rond loungebed, dat SkyNooz zelf heeft ontworpen. Je gaat helemaal op in je favoriete film, die schittert op een immens groot scherm met het summum van beeld en klank.
Tot je samen, intens met elkaar verbonden zalig  indommelt... Om dan 's morgens zonder wekker wakker te worden - wanneer jij dat wil - en het ongelooflijke uitzicht in het unieke ochtendlicht weer heel anders te beleven. 
De mooiste start van je dag? Die neem je in de privé-hamam  - een originele verwennerij voor je huid. Laat het zalige privé-ontbijt mét fabuleus uitzicht daarna maar smaken..
 
24 uur of meer on top of the world... voel je als een echte VIP!
 
Hoe reserveren?
Om deze SkyLounge te reserveren, vertrek je van één of meer wellnessbelevingen of topervaringen, die je in alle privacy, volstrekt synchroon en zonder tijdsdruk wil beleven. 100% quality time met elkaar, uniek in Europa!  
Kies dus eerst één van onze verwenpakketten om een reis doorheen enkele SkyNooz-ervaringen te maken. 
 
Een paar ideeën:
 • ’s Avonds zonder tijdslimiet genieten - dus zolang jij dat wil - met een bijzondere overnachting in de sublieme Royal SkySuite? In een exclusieve suite die is uitgerust met een DuoJacuzzi, hamam, privé cinema, kleursferen op maat? Een privé-ontbijt mét fenomenaal uitzicht wanneer jij wakker wordt? 
 • Een ongekende synchrone massagebeleving als perfecte aanvulling? Combineer dit met Duo Massage Lounge (Summum).
 • Luxueus genieten van een unieke beleving in de SkySauna of je eigen mega privé bioscoop ?
 • Een Private Lunch of Private Dinner?
 gastenboek

fotoboek

persboek

is nooz voor mij?
stuur mij de noozletter
contacteer ons
Tel. 014 50 20 53 - info@skynooz.be
Volg ons
Delen via

VTM Nieuws

erkent Nooz!© 2024 SkyNooz - Created by TOP