100% aandacht schenken?


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Onvergetelijke privé wellness in de SkySuite met 270° panorama

Exclusieve design wellness in het hoogste gebouw van Antwerpen

        

 • Een knappe suite op een hoek met een ongelooflijk panorama van 270° over de Antwerpse skyline?
 • Een verbluffende wellnesscocon met een originele DuoJacuzzi, belevingsdouche en designhamam, helemaal voor jou alleen?
 • Overnachten in een exclusief bed pal aan het raam, zodat je eindeloos van het wondermooie uitzicht kan genieten? 
 • Stomen, baden of douchen met zicht op het MAS of het Havenhuis?
 • Een unieke DuoMassage in een knus designdecor?
 • Een privé cinema om nooit te vergeten?
 • Een penthouse vol design, persoonlijke kleursferen en het summum van beeld en klank? 
 • Een heerlijk ontbijt met een panorama waarover je nog lang zal napraten?
 
 
Privéwellness vol beleving en design 
Een trendy interieur op de 21ste verdieping in wit, zwart en hout met elegante gouden accenten. Grote, brede ramen voor een adembenemend uitzicht. Het panorama van 270° toont je de skyline van Antwerpen met de Schelde, het Museum aan de Stroom (MAS), het Havenhuis en de jachthaven. Deze exclusieve SkySuite is dé topplek om een waaier van exclusieve wellnesservaringen te beleven.
Wat dacht je van de SkyHamam, een luxueus privé-stoombad in strak design waar je niet alleen van warmte, maar ook van je eigen kleursfeer, sublieme klanken en een geurboost en het prachtige zicht op de MAS en de jachthaven geniet? 
Of ga je voor de unieke DuoJacuzzi, waar je makkelijk met z'n tweeën in past en allebei een even fantastisch uitzicht op het Havenhuis hebt? Daarna wacht je nog een prikkelende belevingsdouche in de kleursfeer en met de muziek die je zelf verkiest, terwijl je in de verte het MAS ziet. 
De wellnessruimte van deze prachtige SkySuite is ruim genoeg om er comfortabel met 2-6 mensen die je dierbaar zijn van te genieten: naast de DuoJacuzzi en SkyHamam zijn er ook twee badkamers, twee slaapkamers, twee lavabo's, twee douches en een toilet.
 
Zoveel extra's op maat
In de SkySuite beleef je echt alles op maat. Moeiteloos doe je de hele ruimte, de hamam of jacuzzi baden in de kleur die jij op dat moment verkiest. Door de 7 boxen van de verbluffende geluidsinstallatie klinkt je favoriete muziek of soundtrack - tot in de mooie SkyHamam of belevingsdouche. En om van het wellnessgenot te bekomen, kan je vanop het royale loungebed aan het raam genieten van een sublieme privé-cinema-voorstelling, helemaal zoals jij dat wil. Met het mooiste beeld, de rijkste klanken én in het beste gezelschap. Komen jullie met z'n vieren? Dankzij speciale designwanden breiden wij de SkySuite snel voor jullie uit tot een ruimte met twee aparte loungebedden.
 
De mooiste SkyNooz-reis: unieke DuoMassage
In een mum van tijd verandert de fraaie SkySuite in een sfeervolle massagecocon. Het wellnessgebeuren verdwijnt even, de ruimte wordt rustig verduisterd. Hier maak je misschien wel de mooiste reis die SkyNooz je biedt: een unieke DuoMassage die je zintuigen zachtjes prikkelt en waarbij je allebei, volstrekt synchroon, precies hetzelfde beleeft. Alles klopt, zelfs de temperatuur in de kamer, die dankzij een airco altijd perfect is.
 
Een bijzondere overnachting high in the sky
Zin om heel lang na te genieten van je unieke wellnessdroom? Je mag nog een hele tijd blijven in dit warme urban decor. De SkySuite kan je namelijk ook reserveren voor een exclusieve overnachting. Zalig met z'n tweeën in dat fraaie loungebed aan het raam, zodat je eindeloos naar het verbluffende uitzicht blijft kijken. 
Kom je met vrienden of de kinderen? Een cosy schuifwand geeft je toegang tot een extra luxekamer, met een even mooi uitzicht, een uitstekend designbed en een eigen tv. 
Wil je met nog meer mensen van SkyNooz komen genieten? Dan reserveer je er ook de SkyLounge bij, zodat je met 6 à 8 mensen in deze exclusieve penthouse kan slapen... Het heerlijke ontbijt aan het raam, met dat adembenemende uitzicht, maakt je unieke SkyNooz-verblijf helemaal af.
 
 
Hoe reserveren?
Om deze SkySuite te reserveren, vertrek je van één of meer wellnessbelevingen of topervaringen, die je in alle privacy, volstrekt synchroon en zonder tijdsdruk wil beleven. 100% quality time met elkaar, uniek in Europa!  
Kies dus eerst één van onze verwenpakketten om een reis doorheen enkele SkyNooz-ervaringen te maken. 
 
Een paar ideeën:
 • Bij de indrukwekkende Royal SkySuite horen de unieke SkyJacuzzi-ervaring (in een duo-borrelbad) en een prikkelende belevingsdouche met zicht op het MAS en jachthaven.
 • Zalige voorpret beleef je met de ongekende DuoMassage Lounge-ervaring in je eigen SkySuite. Zo kan je direct van de massagetafel in je SkySleepingbed - mét uitzicht - duiken. 
 • Geniet je vooraf liever eerst van een verbluffende Private Cinema-ervaring?
 • Combineer je bijzonder overnachting met een Body Wash Ritual in dezelfde Royal SkySuite, wanneer jij ’s morgens wakker wordt.  Daarna zorgt je unieke privéservice voor een heerlijk uitgebreid ontbijt, in volstrekte privacy mét een eindeloos uitzicht...,
 • Een extra portie wellness-in-the-sky? Ontdek het uitzonderlijke SkyJacuzzi, SkyHamam of SkySauna, 100% privé-belevingen made by Nooz.
 • Geen zin om uren tijd te verliezen met omkleden en verplaatsingen om uiteindelijk in een restaurant te belanden vol vreemde mensen? Wil je de deur niet meer uit ? Een heerlijk Private Dinner in the sky met je favoriete 'Live-In-Concert' ? Kies voor onze exclusieve Private Dinner-ervaring, alleen voor jou en perfect voorbereid door je unieke privéservice
 
 gastenboek

fotoboek

persboek

is nooz voor mij?
stuur mij de noozletter
contacteer ons
Tel. 014 50 20 53 - info@skynooz.be
Volg ons
Delen via

VTM Nieuws

erkent Nooz!© 2024 SkyNooz - Created by TOP