100% aandacht schenken?


Delen met iemand
Afdrukken voor later

SkySleeping in een luxueuze droomsuite

Véél meer dan overnachten in de hoogste Royal SkySuite van Antwerpen

        

 • Op zoek naar de meest exclusieve en bijzondere overnachting voor je weekendje weg? 
 • Een ervaring die slapen in de presidential suite van een hotel in Antwerpen ver overstijgt?
 • Met SkyJacuzzi, SkyHamam, DuoMassage cocon, kleursferen op maat en nog veel meer ?
 • Je eigen privébioscoop vanuit je luxebed? 
 • Indommelen terwijl je 1001 romantische lichtjes van de Antwerpse haven ziet? 
 • 's Morgens heerlijk wakker worden in je eigen penthouse én baden met zicht op het originele Havenhuis ? 
 • Genieten van een zalig privé-ontbijt met een zicht op de onvergetelijke skyline? 
 
 
Welkom in de Royal SkySuite van SkyNooz! 
Zo uniek heb je nog nooit gelogeerd. De stijlvol ingerichte Royal Suite van SkyNooz ligt immers op de 21ste verdieping van Antwerpens hoogste wolkenkrabber. Dit wondermooie designappartement straalt een luxueus grootstadgevoel uit, en is verbazend ruim én veelzijdig. En overal heb je een fenomenaal uitzicht: vanuit je bed, aan de ontbijttafel tot zelfs in de regendouche... Val je voor de weidse blik op de jachthaven, het futuristische Havenhuis, het baksteenrode MAS of de vele lichtjes aan de havendokken?
 
Personal touch, private breakfast
Alsof dat niet volstaat, kan je de Royal Suite ook aanpassen aan je eigen voorkeur. Kies voor persoonlijke sfeerverlichting in je lievelingskleur en word overrompeld door de sublieme geluidskwaliteit van je favoriete muziek. 's Morgens gaat het feest voor al je zintuigen gewoon door, wanneer je privéservice achter de schermen het ontbijt voor je klaarzet. Zo kunnen jullie samen in alle rust, zonder andere mensen om je heen, genieten van een smakelijke start. Mét uitzicht. Breakfast with a view...
 
 
Exclusieve wellnesscocon - zoveel meer dan een bijzondere overnachting
 • Douchen met zicht op het MAS in Antwerpen?
 • Borrelen met blik op het Havenhuis?
 • Luxe privéhamam op de 21ste verdieping met een fantastisch panorama over de hele stad?
 • Helemaal op jouw maat met kleursferen naar keuze.
 
De Royal SkySuite heeft nog een exclusieve verrassing voor je in petto, die geen enkel ander hotel of suite in Europa je biedt. In een mum van tijd verandert deze originele penthouse namelijk in een zalige wellnesscocon. Hier geniet je in alle privacy van een luxueuze hamamervaring, een verkwikkend badritueel, een unieke DuoMassage of een romantische avond in de DuoJacuzzi... Zonder andere mensen om je heen. Zonder dat je op tijd moet letten. Zonder externe prikkels. Zonder denken of doen. Alleen maar 100% quality time voor elkaar.
 
Kies zelf of je deze bijzondere overnachting als koppel wil beleven of liever deelt met vrienden, collega's of familie. Bij SkyNooz kan je immers cosy en in stijl met 6 personen komen genieten...
 
 
Hoe reserveren?
Deze ongekend exclusieve overnachting combineer je met andere originele ervaringen bij SkyNooz. Begin met één van onze verwenpakketten. Enkele verrassende ideeën: 
 • Bij de indrukwekkende Royal SkySuite horen de unieke SkyJacuzzi-ervaring (in een duo-jacuzzi bad) en een prikkelende belevingsdouche met zicht op het MAS en jachthaven.
 • Zalige voorpret beleef je met de ongekende DuoMassage Lounge-ervaring in je eigen SkySuite. Zo kan je direct van de massagetafel in je SkySleepingbed - mét uitzicht - duiken. 
 • Geniet je vooraf liever eerst van een verbluffende Private Cinema-ervaring?
 • Combineer je bijzonder overnachting met een Body Wash Ritual in dezelfde Royal SkySuite, wanneer jij ’s morgens wakker wordt.  Daarna zorgt je privé-service voor een heerlijk uitgebreid ontbijt, in volstrekte privacy mét een eindeloos uitzicht...,
 • Een extra portie wellness-in-the-sky? Ontdek de uitzonderlijke SkyBath, SkyJacuzzi, SkyHamam of SkySauna, 100% privé-belevingen made by Nooz.
 • Geen zin om uren tijd te verliezen met omkleden en verplaatsingen om uiteindelijk in een restaurant te belanden vol vreemde mensen? Wil je de deur niet meer uit ? Een heerlijk Private Dinner in the sky met je favoriete 'Live-In-Concert' ? Kies voor onze exclusieve Private Dinner-ervaring, alleen voor jou en perfect voorbereid door je privé service.
 gastenboek

fotoboek

persboek

is nooz voor mij?
stuur mij de noozletter
contacteer ons
Tel. 014 50 20 53 - info@skynooz.be
Volg ons
Delen via

VTM Nieuws

erkent Nooz!© 2024 SkyNooz - Created by TOP