100% aandacht schenken?


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Ontdek onze unieke SkyNooz-ervaringen

100% quality time in de hoogste wolkenkrabber van Antwerpen

       

Een origineel cadeau voor jezelf of mensen die je dierbaar zijn? Wil je je partner, vriendinnen, familie, collega’s, bevriende koppels eens 100% aandacht geven? Met de meest unieke en exclusieve ervaringen die je ooit hebt meegemaakt? High in the sky?


Bij SkyNooz verdwijnen alle externe prikkels en maken jullie samen een onvergetelijke reis met alle zintuigen. In volstrekte privacy, zonder vreemde mensen om je heen. Zonder horloge of tijdschema. Je hoeft nergens aan te denken, alles wordt vlekkeloos achter de schermen geregeld. Alle SkyNooz-ervaringen beleef je ook écht helemaal samen: alles verloopt perfect synchroon, zodat je dit intens met elkaar kan delen.


SkyNooz - een onvergetelijke en exclusieve privéwellness-ervaring in Antwerpen!

  • Genieten zoals op een luxueus privé-eiland? 
  • Wegdromen in de hoogste wolkenkrabber van Antwerpen? Met een adembenemend zicht op de skyline, het Eilandje, het markante MAS (Museum Aan de Stroom), de jachthavens en het futuristische Havenhuis? 
  • Zonder de stress, de kosten of het tijdverlies van reizen?
  • Verbluffende verwennerijen voor ál je zintuigen? 
  • Altijd samen, in volstrekte privacy, zonder enige tijdsdruk?
  • De 'Cirque Du Soleil' en 'Rolls Royce' binnen de ontspanning?

 

Relaxervaringen 'Made by NOOZ' - on top of the world

Zien, ruiken, proeven, voelen, horen... SkyNooz stuurt àl je zintuigen op reis. Samen met mensen die je dierbaar zijn, beleef je originele en ongekende ervaringen met kleur en klank, met water en wellness, met verrukkelijk eten. Perfect synchroon, in volledige privacy en zonder enige tijdsdruk. En dat allemaal in een smaakvol designdecor en een vertrouwelijke sfeer van warme gastvrijheid. 100% quality time, uniek in Europa!


Door het verbluffend weidse uitzicht over de skyline van Antwerpen, het MAS, het Eilandje, de jachthaven en de Schelde voel je je bij SkyNooz vanaf de allereerste seconde helemaal op reis. Hoog boven alle drukte van de stad ervaar je een ongekende rust. Pure ademruimte. Een mondain vakantiegevoel. Op deze indrukwekkende luxeplek voel je je meteen helemaal weg van de wereld, zonder de stress van het reizen. Je bent vlak bij huis, maar toch héél ver weg! 


SKYNOOZ gaat nog verder... want jij bent uniek! 

Bij elke SkyNooz-beleving krijg je dit exclusieve cadeau: alle zintuiglijke ervaringen - geuren, smaken, kleuren, muziek, massage - worden volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur.


Is dit de verrassing die je zoekt?

Relaxen, ontstressen, genieten, samen met je partner, vrienden of andere mensen die je dierbaar zijn...  Wil jij je liefste verrassen voor Valentijn? Op zoek naar een uitzonderlijk verjaardagscadeau? Zin om je huwelijksverjaardag op een niet-alledaagse manier te vieren? Of om je beste vriend of vriendin te verbazen? 

Dan is een SkyNooz-cadeaubon het ideale geschenk!
gastenboek

fotoboek

persboek

is nooz voor mij?
stuur mij de noozletter
contacteer ons
Tel. 014 50 20 53 - info@skynooz.be
Volg ons
Delen via

VTM Nieuws

erkent Nooz!© 2024 SkyNooz - Created by TOP