100% aandacht schenken?


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Royaal genieten met zalige geurreis in de SkySauna

Een unieke privésauna met onvergetelijke skyline, droomgeuren en topklanken

    

 

 • Een privésauna met eindeloos zicht over Antwerpen, de jachthaven, het MAS en de Schelde?  
 • Automatische opgietsessies wanneer jij dat wil? 
 • Een heerlijke geurbeleving die helemaal bij je past?
 • In een kleursfeer met superieure klanken die je zelf kiest?
 • Met hete lucht? Of liever infrarood?
 • In alle privacy samen met iemand die je dierbaar is? Met royaal veel plaats om comfortabel naast elkaar te liggen?
 • In een parel van design en architectuur? 


Verrassende privé sauna met eindeloos zicht op Antwerpen

In de sublieme SkySauna ontdek je een compleet nieuwe zintuiglijke ervaring, helemaal op jouw maat. Deze originele privé sauna ligt in de chique SkyLounge in het hoogste residentiële gebouw van Antwerpen en biedt royaal veel plaats voor twee. Hier kan je zonder krap gevoel comfortabel naast elkaar liggen of zitten. In een heerlijke 'sauna-bed', het toppunt van romantisch genieten. En dankzij een slim geplaatste glaswand geniet je vanuit je privésauna van een fascinerend live-panorama dat je alleen maar kent van glossy magazines...


SkySauna -  perfect op jouw maat

Je voelt de weldadige warmte van je eigen sauna of van je eigen infraroodlamp. In alle vrijheid en precies zoals jij dat wilt: je bepaalt zelf de temperatuur, je kiest je eigen geur en je regelt moeiteloos een unieke automatische opgietsessie. En je favoriete muziek hoor je als sublieme klankervaring dankzij de topinstallatie die in de SkySauna weerklinkt. Is dit de verrassing die je zoekt?

 • De SkyLounge aanpassen aan jouw lievelingskleur? 
Met één simpele bedieningsknop laat je de volledige SkySauna én de SkyLounge baden in de tint die jij kiest uit een eindeloos kleurenaanbod. Zo ervaar je een sfeersauna die je nog nergens anders zag...

 

 • Zelf kiezen welke geur jij in de sauna wil? 

Met één druk op de knop beland je in een unieke oase van wereldgeuren, die je nooit eerder ervaarde....

 

 • Helemaal opgaan in jouw favoriete muziek? 

Een topklankinstallatie garandeert je het summum van klankkwaliteit, tot in de SkySauna! Neem zelf je favoriete muziek mee. Of laat je leiden door onze klankbibliotheek die voor jou beschikbaar staat.

 

Je zintuigelijk avontuur helemaal afmaken? Laat je overweldigen door het eindeloze panorama over Antwerpen, het Eilandje, het MAS, de Schelde, de jachthaven... Hoe reserveren?

Deze exclusieve SkySauna-beleving combineer je met andere ervaringen. Kies dus eerst één van onze verwenpakketten.  Laat je verrassen door deze ideeën:

 

 • 's Avonds zonder tijdslimiet genieten - dus zolang jij dat wil - met een bijzondere overnachting in de sublieme Royal SkySuite? In een exclusieve suite die is uitgerust met een Duo Jacuzzi, hamam, privé cinema, kleursferen op maat? Een privé ontbijt mét uitzicht wanneer jij wakker wordt? 
 • Een ongekende synchrone massagebeleving als perfecte aanvulling? Combineer dit met Duo Massage Lounge (Summum).
 • Zin in een heerlijke privébrunch, -lunch of -diner in je eigen SkyLounge met subliem uitzicht over Antwerpen? Breid je verwenpakket uit met een Private Brunch, Private Lunch of bijzonder Private Dinner.

 

gastenboek

fotoboek

persboek

is nooz voor mij?
stuur mij de noozletter
contacteer ons
Tel. 014 50 20 53 - info@skynooz.be
Volg ons
Delen via

VTM Nieuws

erkent Nooz!© 2024 SkyNooz - Created by TOP